site

Statistici serii / streaks

Atentie! Va anuntam ca din pacate programul de serii nu mai functioneaza, chiar daca am platit un abonament life time...Cerem scuze!
Pe aceasta pagina iti oferim oportunitatea sa pariezi pur obiectiv, pornind din datele statistice, mai exact analizand seriile de victorii, egaluri, etc. Deja sunt foarte multi pariori care castiga bani frumosi la pariuri pornind din datele statistice, din premiza intreruperii sau continuarii al unor serii. Este foarte important sa pariezi luand decizii cu capul si nu cu inima.

Serii: indicator important in pariuri sportive care ne indica in cazul unor echipe rezultate asemanatoare pe o anumita perioada dintr-un anumit punct de vedere. Analizarea acestei indicator poate sa ne ajuta in luarea celor mai bune decizii, existand o gramada de sisteme si strategii profitabile bazate pe aceste date. De exemplu  combinand strategia Martingale cu analiza seriilor poti construi o strategie imbatabila, deci poti obtine profituri nebanuite.

Exemplu: O echipa destul de buna pierde 5 meciuri consecutive, deci poti paria pe intreruperea acestei serii de infrangeri, sau o echipa are o serie de egaluri, deci poti sa pariezi pe 12 etc. Deasemenea analizarea acestor date pot indica gasirea celor mai probabile selectii de pariuri valoroase. 
 
 

Vezi articolul despre: