Depunere prin transfer bancar:

Transferul bancar este o metoda sigura pentru alimentarea contului de pariuri sportive online. Efectuarea unei plati prin transfer bancar dureaza intre 3-10 zile lucratoare.

Depunere de bani pe contul de pariuri online, poker online sau casino online in practica:
1. In cazul in care ai ales sa depui bani pe contul tau de pariuri sportive online prin transfer bancar ca prim pas, dupe ce ai intrat in contul tau, acceseaza sectiunea depozite si alege optiunea transfer bancar.

Atentie! Numele titularului contului de pariuri sportive trebuie sa fie identica cu cea a titularului contului de Banca. In caz contrar la unele case de pariuri online poti pierde bonusul.

2. Dupa ce ai accesat sectiunea "depunere prin transfer bancar" va aparea o pagina cu toate informatiile necesare (titularul contului, numele bancii, adresa, Cod IBAN, Cod Swift) despre contul de banca unde trebuie sa trimiti banii. Foarte important, tot pe aceasta pagina vei primi un numar de referinta al depozitului, numar pe care trebuie sa folosesti la depunere, la completarea ordinului de plata.

Iata contul bancii beneficiare la depuneri prin transfer bancar la Bet365:

  • Titularul contului: Hillside (New Media) Limited
  • Numele bancii: National Westminster Bank plc
  • Adresa: PO Box 9, 1 Upper Market Square, Hanley, Stoke-on-Trent, ST1 1QA, England,   United Kingdom.
  • Cod IBAN: Uniunea Europeana - EURO-GB24NWBK60720108720215
  • Cod Swift /BIC: Orice alta valuta decat lira sterlina- NWBKGB2L
  • Numar de referinta: ...
La Bet365. Bet365 nu va percepe taxe pentru depunerile prin transfer bancar, dar iti recomandam sa verifici daca exista taxe suplimentare percepute de banca ta sau de o banca intermediara. Poti depune la Bet365 prin transfer bancar minim 55 euro, maxim 40.000.

Atentie la Bet365 poti depune in contul tau de pariuri doar Euro prin transfer bancar. Daca ai deschis contul la Bet365 in Ron nu poti face depuneri prin transfer bancar.

3. Ultimul pas in depunera prin transfer bancar este completarea ordinului de plata, atentie nu uita numarul de referinta al depozitului! In cazul in care ai un cont/card la ING fara sa platesti ceva poti activa/beneficia de serviciul Home Banking sau internet banking. Deci fara sa platesti ceva vei primi un digipas si un cont pe net cu ajutorul carora poti efectua tranzactii fara sa te deplasezi la o banca. Totusi daca ai card si cont, atunci mult mai usor poti depune bani direct prin card!
Citeste acum articolul:
Daca ai ales metoda de depunere citeste mai departe: