Unibet Poker - 100 Euro Bonus

Deschide acum un cont la Unibet Poker si poti beneficia de un bonus de 100 Euro! Acceseaza doar banner-ul din stanga si profita de acest bonus generos!

Cu toate ca bonusul oferit de Unibet nu este una foarte mare, din punct de vedere al conditiilor de acordare putem sa o consideram unul dintre cele mai bune oferte de pe piata la prima depunere.
 
Fara dar si poate la Poker Online Unibet este imbatabila. Daca dorit sa jucati poker online la cei mai buni, alegeti Unibet. Cele mai bune turnee, cele mai mari premii, cel mai bun sistem de asistenta si nu in ultimul rand cele mai multe freeroll-uri pot fi gasite doar la Unibet.
 
Un alt avantaj al camerei de Poker Unibet este ca organizeaza cele mai incitante si interesante turnee dedicat in exclusivitate jucatorilor din Romania. 
 
Informatii utile despre Bonusul Poker Unibet de 100 Euro:

  • Deschide un cont la Unibet (utilizând formularul de mai jos), ia software-ul de poker gratuit şi mergi la mese. Adună 2000 de puncte VIP si primeşti €100 - atât este de simplu.
  • Bonusul este acordat în 3 etape: €10 după ce aduni 90 de puncte VIP, €40 după următoarele 850 de puncte si alţi €50 când ai câştigat un total de 2000 de puncte. Poţi vedea cât de repede se adună punctele VIP în Poker lobby. Odată înregistrat, ai la dispoziţie 30 de zile pentru a câştiga punctele şi pentru a colecta toţi cei €100. 
Vezi si:
Descriere prezentata de pariuri online