Tottenham – Chelsea ce se disputa astazi de la ora 20:00. Meci ce face parte din cadrul Cupei Angliei.

O partida echilibrata intre doua echipe de prima liga, ce au un sezon bun atat in campionat cat si in cupa, doua echipe pe care le despart doar doua puncte in campionat, o partida in care sansele sunt egale de fiecare parte iar cine va prinde o zi mai buna va castiga. Partida echilibrata deschisa oricarui rezultat.

In ultima partida de campionat, cei de la Tottenham, au pierdut (1-2) pe teren propriu in fata celor de la Norwich. Dar in ultima partida de Cupa, au castigat (3-1) pe teren propriu in fata celor de la Bolton.

Cei de la Chelsea, in ultima partida de campionat, au remizat (1-1) cu Fulham, iar in cupa in ultimul meci disputat, au castigat (5-2) pe teren propriu in fata celor de la Leicester.

Intre cele doua se afla un echilibru perfect, in ultimele cinci intalniri. Fiecare a reusit cate o victorie, iar trei partide s-au terminat la egalitate. Ultimul rezultat dintre cele doua s-a terminat (0-0).

Pronostic : over 1.5

Cota : 1.35

Agentie : Bet365

Kortrijk – Standard Liege ce se disputa astazi de la ora 21:30. Meci ce face parte din cadrul etapei 4 a campionatului belgian de fotbal, Jupiler League, faza play-off-urilor de campionat.

O partida intre ultimele doua echipe ce au prins faza play-off-urilor, doua echipe ce au mers cap la cap, pana in acest moment al sezonului. Cei de la Kortrijk ocupa locul 6, fara sperante la titlu, iar cei de la Standard Liege, sunt pe 5, tot fara sperante la titlu. O partida cu sanse egale de fiecare parte.

In utimele doua etape, cei de la Kortrijk, au obtinut o victorie (3-1) pe teren propriu in fata celor de la Club Brugge, dar etapa trecuta au pierdut (2-0) in deplasare la Genk.

Cei de la Standard Liege, in ultimele doua etape au obtinut doua remize. (0-0) pe teren propriu cu Anderlecht, si (1-1) tot pe teren propriu cu Club Brugge.

In meciurile directe intre cele doua se afla un echilibru perfect. In ultimele patru partide fiecare a reusit cate doua victori. Ultima partida intre cele doua s-a terminat cu victoria celor de la Kortrijk, (2-0) in fata celor de la St. Liege..

Pronostic : over 1.5

Cota : 1.35

Agentie : Bet365

Club Brugge – Gent ce se disputa astazi de la ora 19:00. Meci ce face parte din cadrul etapei 4 a campionatului belgian de fotbal, Jupiler League, faza play-off-urilor de campionat.

Partida echilibrata intre doua echipe ce se lupta la titlu, doua echipe ce ocupa locurile 2 si 3, la patru puncte distanta una de alta, doua echipe ce au avut parte de un sezon bun. Cei de la Club Brugge sunt pe locul 2, la doar patru puncte in spatele liderului, si au inca sanse la titlu, in schimb cei de la Gent sunt pe 3, la 8 puncte in spatele liderului. Partida echilibrata deschisa oricarui rezultat.

In ultimele doua partide cei de la Club Brugge, trec printr-o perioada mai grea. Au pierdut (3-1) in deplasare la Kortrijk, si au remizat (1-1) tot in deplasare la St. Liege.

Cei de la Gent, in ultimele doua partide, au suferit doua infrangeri (2-0) in deplasare la Genk, si (1-4) pe teren propriu in fata celor de la Anderlecht, etapa trecuta.

In meciurile directe cei de la Club Brugge sunt favoriti in fata celor de la Gent, in ultimele patru partide au reusit trei victori si doar o infrangere. Ultima partida intre cele doua s-a terminat (1-3) pentru Club Brugge, pe terenul celor de la Gent.

Pronostic : Victorie Club Brugge

Cota : 1.95

Agentie : Bet365

Manchester Utd – Aston Villa ce se disputa astazi de la ora 18:00. Meci ce face parte din cadrul etapei 33 a campionatului englez de fotbal, Premier League.

Meci usor pentru cei de la Manchester Utd, echipa ce ocupa prima pozitie si e favorita la titul. Primeste pe teren propriu vizita celor de la Aston Villa, echipa ce are un sezon modest, si ocupa locul 15, la doar sase puncte de ultimul loc de retrogradare. Meci in care gazdele sunt favorite si pornesc cu prima sansa la victorie.

Dupa patru victori la rand, cei de la Manchester Utd, etapa trecuta au suferit o infrangere in deplasare la Wigan (1-0), dupa o partida in care si-au privit adversari de sus si au calcat stramb.

De partea cealalta cei de la Aston Villa, in ultimele doua etape au obtinut doua remize. (1-1) in deplasare cu Liverpool, si (1-1) pe teren propriu cu Stoke, etapa trecuta.

In meciurile directe cei de la Manchester Utd, sunt superiori celor de la Aston Villa. In ultimele patru intalniri au reusit trei victori si o remiza. In tur Manchester Utd a castigat (0-1).

Pronostic : Victorie Man Utd

Cota : 1.25

Agentie : Bet365

Austria Viena – Rapid Viena ce se disputa astazi de la ora 20:00. Meci ce face parte din cadrul etapei 30 a campionatului austriac de fotbal T-Mobile Bundesliga.

Derbyul etapei in aceasta etapa, intre locurile 2 si 3, doua echipe ce au un sezon foarte bun si se afla in lupta pentru castigarea titlului. Cei de la Austria Viena, ocupa locul 3, si sunt la cinci puncte in spatele liderului, dar cei de la Rapid Viena, sunt pe 2, la doar un punct un spatele liderului. Partida decisiva in lupta la titul, cine va invinge va deveni favorita.

In ultimele doua partide, cei de la Austria Viena au obtinut doua victori. Una in campionat (0-1) in deplasare la Ried, iar una in ÖFB Cup, tot in deplasare la A. Lustenau (1-2).

In schimb cei de la Rapid Viena au obtinut doua victori dar in campionat, in ultimele doua etape. (0-4) in deplasare la Admira, si (2-1) pe teren prorpiu in fata celor de la Neustadt.

Ultimele sase intalniri intre cele doua au fost foarte echilibrate si stranse. Fiecare a reusit cate doua victori, iar doua partide s-au incheiat la egalitate. In tur cele doua au facut (0-0) pe terenul celor de la Rapid Viena.

Pronostic : x/pauza

Cota : 2.10

Agentie : Bet365

Sunderland – Wolves ce se disputa astazi de la ora 17:00. Meci ce face parte din cadrul etapei 34 a campionatului englez de fotbal, Premier League.

Meci destul de usor pentru cei de la Sunderland, echipa ce se afla pe locul 11, si care in mare masura si-a indeplinit obiectivul in acest sezon. Primeste pe teren propriu vizita ultimei clasate, Wolves echipa ce are un sezon cu totul ratat, si e deja cu un picior in liga a 2 a.

Dupa doua remize la rand, cei de la Sunderland au suferit o infrangere usturatoare etapa trecuta. Au pierdut (4-0) in deplasare in fata celor de la Everton.

In schimb cei de la Wolves, in ultimele cinci partide au suferit cinci infrangeri. Etapa trecuta au pierdut pe teren propriu (0-3) in fata celor de la Arsenal.

In meciurile directe intre cele doua, cei de la Wolves sunt speriori celor de la Sunderland. In ultimele patru confruntari au reusit patru victori. In tur Wolves, a castigat (2-1).

Pronostic : over 1.5

Cota : 1.35

Agentie : Bet365

Swansea – Blackburn ce se disputa astazi de la ora 17:00. Meci ce face parte din cadrul etapei 34 a campionatului englez de fotbal, Premier League.

Meci in care gazdele cei de la Swansea, echipa ce se afla pe locul 14, primesc vizita penultimei clasate, Blackburn, echipa ce are un sezon foarte slab, dar are sanse la salvare, o partida foarte importanta pentru ei. Meci in care cei de la Swansea sunt favoriti, dar un meci deschis oricarui rezultat.

Cei de la Swansea trec printr-o perioada foarte grea. In ultimele patru etape au suferit patru infrangeri. In ultimele doua, a pierdut (0-2) cu Newcastle, si (3-0) cu QPR.

Si cei de la Blackburn trec prin aceasi situatie. In ultimele patru etape au suferit patru infrnageri. Etapa trecuta a pierdut (2-3) pe teren propriu in fata celor de la Liverpool.

Cele doua se afla la a 2 a intalnire. In prima partida cea din tur, cei de la Blackburn au castigat (4-2), in fata celor de la Swansea. In aceasta partida cei de la Swansea au sansa sa isi ia revansa.

Pronostic : under 2.5

Cota : 2.05

Agentie : Bet365

Birmingham – Bristol City ce se disputa astazi de la ora 17:00. Meci ce face parte din cadrul etapei 34 a campionatului englez de fotbal, Championship.

O partida usoara pentru cei de la Birmingham, echipa ce se afla pe locul 4, si care trage la promovare. Primeste pe teren propriu vizita celor de la Brisol City, echipa ce are un sezon modest si ocupa locul 21, la doar patru puncte distanta de ultimul loc retrogradabil. Partida in care gazdele sunt favorite si au prima sansa la victorie.

Cei de la Birmingham trec printr-o forma foarte buna, in ultimele cinci partide reusind trei victori si doua remize. Etapa trecuta au remizat (3-3) in deplasare la West Ham, dupa un meci absolut fantastic.

Cei de la Bristol City, in ultimele doua partide au reusit sa obtina doua victori. (0-1) in deplasare la Nottingham, iar etapa trecuta (3-1) pe teren propriu in fata celor de la Coventry.

In meciurile directe cei de la Birmingham sunt clar superiori celor de la Bristol City. In cele cinci partide de pana acum au obtinut cinci victori. In tur s-au impus (0-2) pe terenul celor de la Bristol City.

Pronostic : Victorie Birmingham

Cota : 1.50

Agentie : Bet365

West Brom – QPR ce se disputa astazi de la ora 17:00. Meci ce face parte din cadrul etapei 34 a campionatului englez de fotbal, Premier League.

O partida echilibrata intre doua echipe ce au un sezon modest, si se afla la coada clasamentului, pe locurile 13 si 16, dar la distanta de 8 puncte una de alta. Cei de la West Brom, stau putin mai bine pe locul 13, un loc ce ii ofera siguranta in acest moment. In schimb cei de la QPR, sunt pe 16, la doar doua puncte de ultimul loc retrogradabil, iar un pas gresit in aceasta partida i-ar putea costa scump. Dar o partida echilibrata deschisa oricarui rezultat.

In ultimele doua etape, cei de la West Brom, au castigat (3-0) pe teren propriu in fata celor de la Blackburn, dar etapa trecuta au pierdut (4-0) in deplasare la Manchester City.

Cei de la QPR, in ultimele doua etape au pierdut (2-0) in deplasare la Manchester Utd, dar au castigat etapa trecuta (3-0) pe teren propriu in fata celor de la Swansea.

In ultimele patru meciuri intre cele doua, se afla un echilibru perfect. Fiecare a reusit cate o victorie, iar doua partide s-au terminat la egalitate. In tur cele doua au terminat la egalitate (1-1) pe terenul celor de la QPR.

Pronostic : over 2.5

Cota : 1.85

Agentie : Bet365

Norwich – Manchester City ce se disputa astazi de la ora 14:45. Meci ce face parte din cadrul etapei 34 a campionatului englez de fotbal, Premier League.

Desi joaca in deplasare cei de la Manchester City, echipa ce se afla pe locul secund, la cinci puncte de lider, este favorita si are prima sansa la victorie, in fata celor de la Norwich, echipa ce se afla la mijlocul clasamentului, pe locul 10. Meci important pentru cei de la Manchester City, care se pot apropia la doar doua puncte in spatele liderului, daca vor castiga.

In ultimele doua etape cei de la Norwich, au obtinut 4 puncte. Au remizat (2-2) pe teren propriu cu Everton, iar etapa trecuta au castigat (1-2) in deplasare la Tottenham.

De partea cealalta cei de la Manchester City, in ultimele doua etape, au pierdut in deplasare la Arsenal (1-0), dar etapa trecuta au castigat (4-0) pe teren propriu in fata celor de la West Brom.

In meciurile directe cei de la Man. City sunt clar superiori adversarilor de astazi. Din ultimele cinci intalniri au obtinut patru victori si o remiza. In tur City a castigat (5-1).

Pronostic : Victorie Manchester City

Cota : 1.55

Agentie : Bet365