Majoritatea caselor de pariuri sportive online ofera bonusuri si pariuri gratis la prima depunere sau la primul pariu efectuat. Bonusul este o suma gratuita adugata la balanta contului, reprezentand o parte procentuala din valoarea depozitului. Site-ul nosrtu iti prezinta peste 20 de case de pariuri online care ofera bonusuri, majoritatea lor oferind un bonus de pariuri sport la prima depunere de 100%. Deasemenea sunt si multe agentii care ofera bonusuri la depuneri viitoare pentru clienti fideli, la acest capitol cea mai buna agentie fiind Gamebookers.

In cazul bonusului inainte de depunere trebuie sa verificam cu foarte multa atentie termeni si conditiile acordarii bonusului. Este extrem de important sa cunoastem ce conditii trebuie sa indeplinam pentru efectuarea primei retrageri fara sa pierdem bonusul. Astfel de cele mai multe ori este specificat intervalul de timp, numarul minim de rulare si cota minima acceptata la rulare.

Deasemenea sunt si agentii de pariuri sportive care ofera pariuri free – gratis de obicei de o valoare egala cu quantumul primului pariu, cateodata doar in cazul in care am pierdut acest prim pariu. Atentie insa de cele mai multe ori la acest tip de pariu gratis miza nu face parte din valoarea unui castig eventual. De exemplu daca punem un prim pariu la Betfair de o valoare de 20 Euro si pierdem, vom incasa un pariu gratis in valore de 20 Euro. Efectuam un pariu pe o selectie cu o cota de 2,00 din valoarea acestui pariu, iar in cazul in care castigam incasam 2 x 20 Euro – valorea mizei (adica 20 Euro) = 20 Euro.

Cum poti folosi un bonus sport sau un pariu gratis?

De cel mai multe ori un pariu gratis sau un bonus poate fi folist pe orice eveniment sportive insa sunt si cazuri unice, depinzand de oferta si conditiile fiecarui bookmaker in parte. De multe ori pentru a ne califica la un pariu gratis trebuie sa punem un prim pariu cu anumite conditii prestabilite, conditii care poate sa se refera la suma minima, cota minima sau la evenimentul in care trebuie sa fie efectuat primul pariu. De exemplu la Tobet pentru primirea unui bonus trebuie sa efectuam intai un pariu combinat cu minim 3 evenimente incluse, pariul avand o cota de minim 1,80.

Conditiile variaza in functie de agentie astfel iti recomandam sa verifici cu atentie aceasta sectiune la fiecare bookmaker la inregistrare sau inaintea efectuarii unei depuneri. Din fericire site-ul nostru iti prezinta la peste 20 de case de pariuri toate conditiile importante de care trebuie sa tii cont. Viziteaza acum pagina case de pariuri online si vezi la detaliile fiecarui bookmaker toate informatiile despre bonus.

Informatii importante in legatura cu bonus pe care este bine sa verificam:

depunerea minima in contul de pariuri sportive acceptata pentru bonus.
intervalul de timp in care putem efectua o depunere, care sa ne ofere un bonus, de la data deschiderii contului.
conditiile primului pariu care te califica pentru un pariu gratis, exe: la Betway trebuie sa efectuam un prim pariu pe un eveniment care are 3 posibilitati.
conditii de rulare.
cum poti efectua pariul gratis si cand va fi vizibila valoarea acestuia in contul cu bani reali.

Intra acum si verifica pe pagina noastra case de pariuri online ce bonus sau pariu gratis ofera cele mai bune, de calitate case de pariuri online care accepta jucatori din Romania.

Tipul bonusului sau al pariului gratis

Sunt mai multe tipuri de bonus si pariu gratis cu care putem sa ne intalnim in cazul in care deschidem conturi la mai multe case de pariuri online:

1. Pariu gratis clasic. Este o forma de promotie des intalnita la case de pariuri sportive online, unde daca efectuam un pariu sportiv, de obicei este vorba despre primul pariu efectuat, primim un pariu gratis de o valoare egala cu quantumul primului pariu efectuat. Un astfel de pariu gratis ne ofera cea mai importanta agentie de betting exchange Betfair. Astfel la Betfair primul nostru pariu, de minim 10 Euro este rasplatita cu un pariu gratis de maxim 30 Euro.

2. Pariu gratis impartit. In cazul unui astfel tip de oferta la efectuarea primului pariu sport vom primi mai multe pariuri gratis cumulat de o valoare egala cu quantumul primului pariu efectuat. In momentul de fata nici un bookmaker nu ofera astfel de bonus dar cu cateva luni in urma, Ladbrokes, cea mai mare agentie din Europa pentru un prim pariu efectuat de 10 Euro a oferit 3 pariu gratis, fiecare cu o valoare de 10 Euro.

3. Bonus de pariu combinat. Sunt case de pariuri online care ofera un bonus la pariuri sport multiple castigate. De obicei valoarea procentuala a bonusului depinde de numarul evenimentelor incluse pe biletul castigator. Mai simplu, cu cat biletul combi contine mai multe selectii cu atat creste valoare bonusului. Un astfel de bonus combi ne ofera Bet365. Pentru detalii acceseaza pagina premii si promotii.

4. Bonus clasic la depuneri. Majoritatea caselor de pariuri online ofera un bonus de obicei la prima depunere, a carui valoare depinde de marimea procentuala a bonusului. Cele mai multe agentii de pariuri sportive online suplimenteaza contul de pariu cu valoarea unui bonus de 100%, valoarea maxima al suplimentarii depinzand de limita impusa de fiecare bookmaker in parte. La acest tip de bonus cea mai buna oferta are Titanbet, o agentie de buna calitate, care ofera un bonus de 100% la prima depunere maxim pana la 250 de Euro. Pentru detalii intra pe pagina Descriere Titanbet.

5. Oferta de rambursare procentuala. Sunt agentii de pariuri sportive online care ofera ca bonus rambursari procentuale din valoarea pariurilor pierdute. Astfel de bonus ne ofera mai multe agentie care periodic returneaza cateva procente din valoarea pierderilor acumulate.

Sa vedem in final ce trebuie sa faci ca sa beneficiezi de bonus sau pariu gratis:

viziteaza pagina case de pariuri online si alege o agentie potrivita pentru tine.
acceseaza un banner sau un link care duce spre agentia respectiva.
inregistreaza-te la aceasta agentie si inainte sa efectuezi o depunere verifica termeni si conditiile acordarii bonusului sau viziteaza descrierea agentiei respective din meniul principal unde vei gasi toate informatiile necesare.
efectueaza un depozit si daca este cazul revendica bonusul.
indeplineste conditiile de rulare al bonusului.
efectueaza o retragere.

Pe aceasta pagina poti gasi toate ofertele de bonus pariuri (oferte de bonus case de pariuri) pe care le ofera cele mai bune si credibile agentii de pariuri online la pariuri sportive online. Pentru a beneficia de bonusuri pariuri, de bonusuri case de pariuri trebuie doar sa accesezi banner-ul sau reclama agentiei si sa completezi formularul cu datele tale, in unele cazuri introducand codul promotional la sectiunea corespunzatoare. De cele mai multe ori dupa efectuarea primului depozit in contul de pariuri sportive bonus-ul de pariu este creditat in cont, in termen de 48 de ore. In aceste cazuri pentru o retragere din suma de bonus la inregistrare, valoarea acesteia plus in unele cazuri valoarea depozitului trebuie pariata, rulata de cateva ori, pentru rulare calificand doar pariuri online cu cote de peste o anumita valoare.

In alte cazuri bonusul la inregistrare nu este creditat imediat, devenind vizibil doar dupa ce conditiile de rulare sunt indeplinite. In aceste cazuri bonusul creditat si vizibil, poate fi retrasa in orice moment. Astfel de bonus pariuri ofera in momentul de fata Doxxbet (bonusuri pariuri de 200 RON) sau Partybets (bonusuri case de pariuri de 50 Dolari).

Bonusuri pariuri: pariuri free sau gratis. Sunt agentii de pariuri online care ofera pariu gratis de o valoare egala cu primul pariu efectuat la agentia respectiva. Pariurile free sunt de doua feluri:

Pariu gratis, un fel de bonus la inregistrare de o valoarea egala cu primul pariu efectuat, acordat indiferent de rezultatul primului pariu. Astfel de pariu gratis, bonus pariuri ofera Ladbrokes, maxim pana la 10 Euro.
Pariu gratis de o valoarea egala cu primul pariu efectuat, acordat doar in cazul in care primul pariu este necastigator.

Important! In totdeauna citeste cu atentie sectiunea termeni si conditii (terms & conditions) inaintea deschiderii unui cont de pariuri online.

Atentie! Sunt multe site-uri de pariuri care promoveaza case de pariuri online care de fapt nici nu ofera bonus pariuri clientilor Romani, astfel recomandam sa verificati daca in sectiunea termeni si conditii al ofertei promotionale clientii din aceasta tara nu sunt incluse pe o lista neagra.

Lista celor mai avantajoase bonusuri pariuri:


Doxxbet – 200 Ron Bonus

Agentia de pariuri online Doxxbet ofera un bonus pariuri mare de 100% maxim pana la 200 Ron sau 50 Euro. Pentru a beneficia de pariuri sportive bonus citeste si verifica detaliile despre bonus pe pagina Doxxbet si acceseaza banner-ul agentiei din acest tabel.

Unibet – 100 Ron Bonus

Case de pariuri online Unibet ofera un bonus de pariu generos de 100% maxim pana la 100 Ron. Pentru a benefica de acest pariuri online bonus superb citeste informatii suplimentare despre bonus pe pagina Unibet si acceseaza banner-ul din stanga tabelului.

Ladbrokes

Ladbrokes – 10 Euro Bonus

Ladbrokes, cea mai prestigioasa agentie de pariuri din lume ofera pariorilor din Romania un pariu gratis de pana la 10 Euro. Ca sa profiti de acest pariu gratis – bonus pariuri de 100% viziteaza pagina Ladbrokes pentru informatii suplimentare si deschide un cont accesand banner-ul din acest tabel.

Bet-at-home – 70 Ron Bonus

Bet-at-home, unul dintre cele mai de calitate case de pariuri online ofera un bonus de 50% din valoarea primei depuneri maxim pana la 70 Ron. Pentru detalii viziteaza pagina Bet-at-home si deschide un cont accesand banner-ul din stanga tabelului.

Gamebookers – 100 Ron Bonus

Gamebookers asteapta pe noi clienti din Romania oferind un bonus pariuri generos de 100% maxim pana la 100 Ron sau 30 Euro. Pentru bonus pariuri viziteaza pagina Gamebookers cu informatii despre conditii de acordare si inregistreaza-te accesand banner-ul din tabel.

Partybets – 30 Euro Bonus

Partybets in aceasta perioada ofera un bonus pariuri mare de 100% maxim pana la 30 Euro sau 50 $ pariorilor din Romania. Sa profiti si sa eliberezi bonusul viziteaza pagina Partybets pentru informatii si acceseaza banner-ul agentiei din acest tabel.

Bet365 – 200 Ron Bonus

Casa de pariu Bet365 in acesta perioada ofera unul dintre cele mai avantajoase bonusuri pariuri, dubland depunerea maxim pana la 200 Ron. Pentru bonus verifica pagina Bet365 si acceseaza banner-ul agentiei din stanga tabelului.

In cazul in care doresti ca depunerea sa-l efectuezi in Ron si implicit sa primesti bonusul Unibet in moneda nationala, atunci poti primi un bonus de 100% pana la 100 Ron. In acest caz pentru efectuarea unui retrageri bonusul împreuna cu suma depozitata trebuie rulata de 3 ori la cote de minim 1.40. Pentru a primi bonusul, imediat dupa efectuarea depozitului, trimite un mail cu titlul ‘Bonus’ la [email protected] si bonusul va fi creditat în contul tau în maxim 48 de ore. Acceseaza banner-ul de mai jos si profita de bonus Unibet de 10 Ron.

Despre Unibet

Unibet fara dar si poate este intre cele mai mari si bune case de pariuri sportive din lume. Unibet totdeauna ofera clientilor sai promotii, premii foarte bune si nu in ultimul rand ofera cote dintre cele mai mari de pe piata pariurilor. Unibet ofera clientilor o oferta completa, cu absolut toate tipurile de pariuri posibile, si asteapta iubitorii sportului cu transmisiuni live de inalta calitate.

Unibet in cifre: este prezent in peste 100 de tari, are peste 1,6 milioane de clienti inregistrati si a fost fondat in 1997, ajungand ca in zilele noastre sa aiba peste 440 de angajati.

Oferta de pariu:

La Unibet gasim o oferta de pariu complet, putem paria pe evenimente la diferite sporturi precum:

Fotbal, Arte Martiale, Badminton, Bandy, Baschet, Box, Ciclism, Cricket, Cyclo-Cross, Darts, Diverse, Finante/Politica, Floorbal, Fortune Teller, Fotbal American, Futsal, Golf, Handbal, Hochei pe Gheata, Jocuri Olimpice Iarna, Liga Rugby, Motorsports, Pesapallo, Polo pe Apa, Rugby Union, Snooker, Sporturi de Iarna, Tenis, Trotting, Volei.

Tipuri de pariuri:

La Unibet avem posibilitatea sa jucam la toate tipurile de pariuri posibile de fotbal:

Pariuri Meci, Pariuri Sansa dubla, Pariuri Sub/Peste, Pariuri Handicap Asiatic, Urmatorul gol DNB, Echipa gazda va înscrie, Away Team to Score, Both Teams to Score, Home Team to Score in both halves, Penalty transformat – Echipa oaspete, Penalty înscris – Echipa Gazda, Draw No Bet, Pauza, Away Team to Score in both halves, Va fi aratat un cartonas rosu, Pariuri Pauza/Final, Pariuri Cap-la-cap, Pariuri Scor corect, Pariuri Marcator, Pariuri Par/Impar, pariuri live(oferta foarte buna la acest tip), pariuri fantasy.

Depuneri si retrageri:

Unibet ne ofera urmatoarele optiuni de retragere si de depunere:

Depunere: Card de debit/credit, Moneybookers, Neteller, Transfer Bancar.

Retragere: Card de debit/credit, Moneybookers, Neteller, Transfer Bancar.

Limite depuneri in Euro (minim – maxim): Card de debit/credit (Min: 15, Max: 750), Moneybookers (Min: 15, Max: 10.000), Neteller (Min: 15, Max: 15.000), Transfer bancar (Min: 15, Max: nelimitat).

Limite retrageri in Euro (minim – maxim): Card de debit/credit (Min: 15, Max: -), Moneybookers (Min: 15, Max: 1.500), Neteller (Min: 15, Max: 1.500) Transfer bancar (Min: 15, Max: nelimitat).

Comisioane la depuneri: Card de debit/credit – 2,5%.

Comisioane la retrageri: Unibet nu percepe nici o taxa la retrageri.

Alte promotii la Unibet:

O alta super oferta la Unibet: la Unibet in mod unic avem posibilitatea sa jucam la Supertoto (un fel de pronosport), lista de meciuri la supertoto este compus din 8 meciuri din Europa, castigurile la supertoto sunt uriase, putem sa jucam cu 1 euro pentru castiguri de 10.000 Euro.

Supescore la Unibet: tot la Unibet gasim ul alt joc superb cu castiguri destul de mari numit superscore, la acest joc Unibet prezinta 3 meciuri la care trebuie sa ghicim scorul corect.

Unibet ofera clientilor cateva alte servicii deosebite precum: pariuri de pe telefonul mobil sau pariuri live cu oferta completa.

Unibet Casino

La Unibet Casino la prima depunere primim un bonus de 100 Euro. Tot la Unibet Casino gasim promotii foarte bune, iar premiile sunt dintre cele mai mari.

Unibet Poker

Pokerul la Unibet pur si simplu este superb, premii, promotii cele mai mari si cele mai multe vei gasi la biletul zilei Unibet Poker. La poker, Unibet ofera turnee freerolle cu premii mari, rar intalnite la alte camere de poker.

Titanbet are in spatele sau brandul Titan, un nume care garanteaza in materie de jocuri online. Cu toate ca aceasta agentie nu demult a intrat pe piata pariurilor totusi ofera deja servicii de un standard foarte ridicat. Titanbet la orice aspect se concureaza de la egal la egal cu cele mai bune case de pariuri online din lume.

Trasaturi. Titanbet ne ofera zilnic pana la 7500 de pariuri, la peste 20 de sporturi, cu posibilitatea pariurilor live pe un site foarte prietenos si usor de navigat. Oferta de pariuri live este una completa cu multe evenimente zilnice, Titanbet la acest capitol devansand deja cateva agentie cu o istorie bogata in spate. Deasemenea cotele sunt foarte bune, iar securitatea si suportul cu clientii sunt de calitate. Cu siguranta Titanbet este in momentul de fata alegerea perfecta pentru pariori dornici de castiguri substantiale.

Tipuri de pariuri:

Cu toate ca Titanbet este o agentie noua, oferta sa la tipuri de pariuri fotbal este una foarte buna:

Rezultat final, clean sheet, draw no bet, primul marcator, marcator, total goluri, goluri in prima repriza, goluri repriza secunda, cartonase rosii, minutul primului gol, penalty acordat, par/impar, sub/peste, scor corect, pauza/final, handicap asiatic, rezultatul prima repriza, sub/peste prima repriza, outrights, handicap asiatic prima repriza si altele.

Hier finden Sie alle relevanten Buchmacher und wettbüros, Wettbüros mit TOP sportwetten bonus, geordnet nach der Qualität oder dem sportwetten bonus für Neukunden. Auf Online-Wetten Sie können über das Internet meist sehr gute Quoten nutzen, zusätzlich macht bei vielen Wettbüros (buchmacher) kostenloses Wettguthaben auf die erste Einzahlung das Online-SportWetten besonders gute (TOP sportwetten bonus). Um Ihnen Zeit und Mühe zu ersparen, für Sie den besten deutsche buchmacher, wettbüros zu finden, haben wir die etablierten Wettbüros neutral miteinander verglichen. Wir empfehlen: Bwin sportwetten, Gamebookers sportwetten, Bet365 sportwetten, Unibet sportwetten, Doxxbet sportwetten.

Wettbüros mit TOP sportwetten bonus – Wettstern Top 5 Buchmacher:

1. Bwin wettbüros- 30 Euro Bwin, ehemals betandwin, Wettbonus gratis!

2. Gamebookers wettbüros – 100% bis 30 Euro Wettbonus!

3. Bet365 wettbüros – 100% sportwetten bonus bis zu 100 Euro!

4. Unibet wettbüros- 30 Euro gratis für Sportwetten – 100% Bonus!

5. Doxxbet wettbüros- 100% erster Anzahlungsbonus bis zu 50 Euro!

Unibet este una dintre cele mai bune agentii de pariuri online din lume, aceasta aflandu-se in topul primelor 5 agentii de pariuri online. Unibet este o agentia de pariuri online care ofera servicii de acest gen din anul 1997 pentru milioane de clienti din peste 100 de tari. Unibet reuseste sa se dezvolte din ce in ce mai mult, acest lucru fiind dovedit de popularitatea acestei agentii de pariuri dar si de numarul clientilor care este intr-o continua crestere.

Deschiderea unui cont este o procedura mai mult decat simpla care presupune completarea unui formular cu datele personale si cu datele contului dorit. Imediat dupa deschiderea contului veti putea incepe sa pariati alaturi de Unibet.

Deschiderea unui cont este o procedura mai mult decat simpla care presupune completarea unui formular cu datele personale si cu datele contului dorit. Imediat dupa deschiderea contului veti putea incepe sa pariati alaturi de Unibet.

Gamebookers este cea mai cunoscută casă de pariuri din România, printre punctele sale forte numărându-se securitatea datelor şi efectuarea rapidă a plăţilor.

Pentru a garanta siguranţa şi confidenţialitatea datelor dumneavoastră, Gamebookers utilizează un sistem de cifrare de 128 biţi, asigurat de Thawte Security.

Agenţia britanică pune la dispoziţie o varietate largă de opţiuni de depunere şi garantează o posibilitate rapidă de retragere a banilor. Toate tranzacţiile şi procesele de plată se realizează şi se păstrează în sistemul Pay-Pro Cashier.

În plus, platformele integrate vă permit să jucaţi pe site-urile Gamebookers de poker şi cazinou, folosind acelaşi nume de utilizator şi acelaşi cont.

Cei de la Gamebookers ofera un bonus de bun venit de 100 de lei!

Bwin este liderul mondial al pariurilor on-line, având una dintre cele mai mari şi mai variate oferte din acest domeniu. În scurtă vreme de la lansare a devenit cunoscută în întreaga lume, numărul clienţilor săi ajungând la peste 10 milioane.

În fiecare zi vă aşteaptă până la 30.000 de pariuri nemaipomenite. Bwin vă oferă şansa de a paria la un număr record de 90 de discipline sportive. Şi încă un număr: întreaga ofertă e disponibilă în 22 de limbi.

Încă din 2007, bwin este sponsorul principal al campioanei recordmene Real Madrid. În septembrie 2009, preşedintele clubului madrilean, Florentino Perez, şi bwin Co-CEO, Manfred Bodner, au prelungit anticipat contractul de sponsorizare, încheiat iniţial pe o perioadă 3 ani, până în 2013.

Bet365 va propune pentru 2011 un bonus special pentru pariorii online. In fiecare an casa de pariuri Bt365 vine in intampinarea pariorilor sportivi cu o multe de oferte, bonusuri si multe alte suprize placute. Recent si-au schimbat si interfata site-ului, ceea ce face din Bet365 un site de prima mana. Evenimentele sportive sunt mult mai usor de cautat in timp ce optiunea de Pariuri Live este una de foarte buna calitate.

Best Pariuri Online va recomanda cu incredere Bonusul Bet365!

Conditiile pentru a beneficia ce acest bonus special vi le prezint in cele ce urmeaza:

1. Prima conditie si cea mai importanta este sa aveti minim 18 ani.

2. Suma minima de depundere este de 20RON!

3. Bonusul maxim pe care il puteti obtine este de 200RON!

4. Pentru a paria din bonus, trebuie sa rulati mai intai o data suma depozitului eligibil pe sporturile si tipurile de pariuri dorite. Va trebui sa rulati depozitul si bonusul de 3 ori inainte de a efectua o retragere.

5. Jucatorii pot avea un singur bonus activ la un moment dat. Pentru a solicita un alt bonus, bonusul activ curent trebuie mai intai finalizat sau anulat.

6. Clientii care au deja deschis un cont la Bet365, nu mai pot obtine acest bonus.

7. Bonusul trebuie rulat de 3 ori, inainte de a fi scoasa suma si sa fie pariata pe cote mai mari de 1.50

8. Bonusul este valabil numai pentru persoanele ce au rezidenta in Romania.

9. Pariurile pe handicap asiatic si numar goluri (in toate sporturile) si echipa castigatoare in Baseball, atat inaintea partidei cat si cele Live, nu se iau in calcul pentru indeplinirea cerintelor de rulare.

10. Bet365 isi rezerva dreptul de a anula, retrage sau refuza acordarea oricarei promotii, dupa cum considera adecvat.