Despre case de pariuri sportive online – Pe aceasta pagina iti prezentam rolul caselor de pariuri sportive online si modul in care acestia creaza cotele de pariuri sportive.

Ce este o agentie de pariuri?

Casele de pariuri sport, numite si bookmakers in Marea Britanie, sunt organizatii care accepta pariuri, incaseaza bani pentru diferite selectii la evenimente sportive, divertisment si la final platesc bani, castiguri pentru cei care reusesc sa ghicesca corect rezultatul evenimentului.

Case de pariuri online si offline totdeauna incearca sa tina un echilibru al pariurilor, situatie care garanteaza un profit sigur. Bookmakerii pentru a obtine profit incearca sa ofera cote mai mici decat sansele reale al tuturor probabilitatilor posibile. Daca convertim cotele in sanse (%) vom observa ca suma sanselor depaseste 100%, deci casele de pariuri au creat pariuri supra evaluate. Cu cat aceasta suma este peste 100%, cu atat vor castiga mai mult bookmakerii.

Cotele caselor de pariuri

Ca exemplu sa luam sansele cap – pajura la aruncarea unei monede. La acest exemplu fiecare eveniment are probabilitate de 50%. Sa convertim aceste sanse in cote si sa vedem de unde vin veniturile caselor de pariuri online.

Daca agentii de pariuri sportive ar lucra cu cote absolute, in cazul nostru 2 si 2 si valoarea pariurilor efectuate pe cap si pe pajura ar fi egala, case de pariuri online nu ar mai realiza profit. Sa spunem ca pariorii efectueza pariuri pe cap in valoare de 500 Ron, iar alti pariori pun pe pajura tot 500 Ron. In acest caz agentia de pariuri incaseaza 1000 Ron, dar plateste 1000 Ron castigatorilor, deci nu realizeaza nici un profit.

Casele de pariuri sportive pentru a supra evalua pariul, ofera cote mai mici decat cota absoluta de 2, de exemplu o cota de 1,90 pentru ambele posibilitati. In acest caz agentia incaseaza aceeasi valoare de pariuri, insa in orice situatie plateste doar 900 Ron, realizand un profit de 100 Ron. Daca o agentie sport ofera cote de peste 2 pentru ambele probabilitati, atunci bookmaker-ul respectiv ar avantaja pariorul. In acest caz pariorul efectuand pariuri pe ambele probabilitati ar obtine un profit sigur. Chiar daca nu exista o agentie care sa ofera cote peste cotele absolute, sunt cazuri in care daca comparam cotele oferite la mai multe case de pariuri online sa intalnim cazuri asemanatoare.

Casele de pariuri si crearea cotelor

In aceasta privinta casele de pariuri sportive au o sarcina destul de grea, pentru ca trebuie determine valoarea cotelor cat mai corect, cat mai realist la evenimente sportive cu mai multe posibilitati. Cele mai importante case de pariuri au o echipa intreaga insarcinata cu determinarea cotelor. De exemplu cei care se ocupa de determinarea cotelor oferite la curse de cai, au o gramada de realtii si persoane care ajuta la adunarea tuturor informatiilor care influenteaza sansele. Dupa analiza profunda a tuturor informatiilor aparute trebuie sa determine sansa procentuala al fiecarui posibilitate.

Dupa acest pas urmeaza crearea propriu zisa a cotelor. Cei care determina cotele lucreaza cu o anumita valoare a marginii de profit. In cazul in care compania decide ca vrea sa obtina 10 Euro profit dupa 100 Euro jucat, cei care determina valoarea cotelor supra evalaleaza pariul pana la 110%. Ca sa determina valoarea cotelor, calculeaza valoarea cotelor absolute si in final micsoreaza cu procentajul supra evaluarii pariului.

De obicei la pariuri pe internet agentii online lucreaza cu profituri marginale mai mici si cu payout-uri mai mari, avand in vedere ca costurile companiei pe piata online sunt mult mai mici decat in cazul unei agentii de pariuri sportive clasice.

Case de pariuri si piata pariurilor.

Sunt case de pariuri, de obicei cei nu atat de importanti, care de exemplu la pariuri fotbal ofera cote dupa ce studiaza cotele oferite de cele mai bune si mari case de pariuri online. De obicei aceste bookmakeri ofera cote mai mici, lucrand cu o valoarea mai mare a marginii de profit. Insa in multe cazuri agentii de pariuri sportive studiaza cotele oferite la betting exchanges, ca sa vada care este valoarea minima a cotelor inca acceptata de pariori.

Pe aceasta pagina iti prezentam cele mai bune case pariuri sportive de pe piata pariurilor din Romania. In primul rand trebuie sa precizam ca toti partenrii nostri ofera servicii de calitate, oferind maxima siguranta clientilor, insa sunt cateva case de pariuri sportive care sunt de-a dretul superbe. Pe aceasta pagina in scurt iti prezentam trasaturile principale al acestor case de pariuri in Romania.

Aceste case pariuri prezentate mai jos sunt in mod regulat folosite si de noi de mai mult timp. De-a lungul timpului echipa noastra a pariat la zeci de case de pariuri online si am constatat ca sunt cateva care ofera cele mai mari cote la pariuri sportive online, care ofera retrageri sigure, rapide si nu in ultimul rand gratuite, care ofera clientilor sai cele mai mari bonus pariuri si promotii si care sunt prezente pe piata pariurilor online de mult timp.

Echipa noastra monitorizeaza si celelalte casa de pariuri sportive si cand consideram ca o agentie este destul de sigura, buna sa fie prezentata clientilor din Romania o vom face acest lucru in cel mai scurt timp posibil.

In acest moment suntem de parere ca sunt 3 casa pariuri care nu trebuie sa lipseasca din portofoliul de pariuri al fiecarui jucator. Recomandam sa joci la pariuri sportive avand conturi deschise, active la 3-6 case de pariuri online simultan. Vezi acum cine ofera cele mai bune cote, retrageri, bonusuri, promotii la pariuri online, vezi Top 4 case pariuri Romania:

Bet365

Scurta descriere – Compania Bet365 Group Limited este unul dintre lideri de piata la pariuri si jocuri online, atat in Marea Britanie cat si in toata Europa. Bet365 ofera siguranta, calitate si nu in ultimul rand promotii deosebite..

Securitate – Bet365 utilizeaza un certificat Thawte SSL Web Server pentru a garanta comunicarea securizata catre si de pe site. Siguranta la Bet365 este la el acasa.

Cote – Cotele la bet365 sunt destul de bune, insa la acest capitol nu este lider. Indeosebi la pariurile pe NHL, fotbal, curse da cai ofera cote foarte mari.

Optiuni de pariere – Bet365 are o oferta de pariu aproape imbatabila, putem paria pe zeci de sporturi diferite. Aceasta oferta este combinat la Bet365 cu foarte multe tipuri de pariuri variate.

Suport clienti – Suportul de clienti este una deosebita. Putem contacta asistenta atat prin telefon (linie gratuita), sau email cat si prin chat live.

Vechime – Bet365 este un nume in care poti avea incredere, compania a inceput activitatea cu peste 40 de ani in urma, din 1998 intrand puternic si pe piata pariurilor online.

Bonusuri, promotii – La acest capitol cu siguranta Bet365 este cea mai buna alegere. Nu numai ca Bet365 ne asteapta cu un bonus imens de 200 Ron, dar ofera periodic multe premii si promotii deosebite.
Site – La acest capitol cu siguranta Bet365 este cea mai buna alegere. Nu numai ca Bet365 ne asteapta cu un bonus imens de 200 Ron, dar ofera periodic multe premii si promotii deosebite.

Depozite, retrageri – Depozitele si retragerile nu au fost niciodata mai usoare. La bet365 gasim o gramada de posibilitati atat la depuneri cat si la retrageri. Daca alegi sa joci la Bet365 poti sa fii sigur ca banii castigati vor ajunge in buzunarul tau in cel mai scurt timp. La Bet365 limita minima la depunere si la retragere este de doar 25 de Ron(depuneri prin card).

Taxe, comisioane – Daca vorbim de Bet365 nu are rost sa discutam de acest aspect, pentru ca Bet365 nu percepe nici o taxa. Totul este gratis, urmareste multe evenimente live, depune si retrage fara sa platesti cu un ban mai mult.

Pariuri live – Pariurile live sunt deosebite la Bet365, cea mai completa oferta de pariu live o gasim aici. La Bet365 putem urmarii live meciuri din italia, portugalia, brazilia sau belgia.

Unibet

Scurta descriere – Unibet este unul dintre cele mai populare, bune case de pariuri sportive care ofera pariorilor cele mai rapide, usoare si bune servicii de pe paiata pariurilor online. Unibet in 2009 a primit pentru a treia oara distinctia “Cea mai buna casa de pariuri online din Europa”.

Securitate – Daca alegem Unibet nu trebuie sa avem griji in cea ce priveste securitatea. Ca si Bet365 si Unibet foloseste tehnologia Secure Socket Layer (SSL) pe 128 de biţi, oferind jucatorilor securitate maxima.

Cote – Cotele la Unibet sunt foarte bune, poate ca sunt peste cele gasite la Bet365. Unibet ofera cote deosebite mai ales pe echipe cotate cu sansa a doua.

Optiuni de pariere – La Unibet oferta este cea mai buna posibila, cu tipuri de pariuri dintre cele mai unice. Daca alegi Unibet, alegi diversitatea ofertei si al pariurilor.

Suport clienti – La Unibet gasim atat ajutor prin live chat cat si prin email sau telefon.

Vechime – Compania Unibet a fost infintata doar in anul 1997 insa cu profesionism a ajuns in doar 13 ani lider pe piata Europeana.

Bonusuri, promotii – Unibet ofera un bonus de 100% maxim pana la 100 de Ron pentru clienti din Romania si o gramada de concursuri si promotii periodice. La Unibet pe langa pariuri online putem juca la unul dintre cele mai bune si prestigioase camere de poker online casino sau jocuri unice precum Supertoto sau Superscore.

Site – Site-ul Unibet este una deosebita, de nota 10. Unibet a castigat deja o gramda de premii in anii precedenti pentru cel mai bun site in domeniul jocurilor online.

Depozite, retrageri – Depunerile si retragerile sunt procesate la Unibet in timp record. Putem depune bani prin card, transfer bancar, Moneybookers sau Neteller. La retrageri putem opta pentru transfer bancar, Moneybookers sau Neteller.

Taxe, comisioane – Comisionul la depuneri prin Card este de 2,5%. La retrageri de peste 15 Euro Unibet nu percepe nici o taxa, sub aceasta suma platim 3 Euro pentru fiecare tranzactie.

Pariuri live – La capitolul pariuri live Unibet este imbatabila, cu cote deosebite si cu multe evenimente oferite live. Un alt serviciu deosebit este Unibet TV, unde putem urmari atat meciuri din italia, spania sau belgia, cat si cele mai importante turnee la tenis total gratis.

Pentru inregistrare acceseaza banner-ul de mai jos si profita de bonusuri exclusive!

Doxxbet

Casa de pariuri Doxxbet este unul dintre cele mai importante branduri de pe piata pariurilor si jocurilor online din Europa de Est. Doxxbet se deosebeste de alte case pariuri sportive cu ofertele sale periodice de buna calitate, organizand aproape tot timpul concursuri si promotii dintre cele mai interesante. Doxxbet la pariuri sportive ofera cote bune, iar la prima depunere ne asteapta cu un bonus colosal de 100% pana la 200 Ron. Securitatea maxima si tranzactiile promote, sigure sunt trasaturi principale al acestei casa de pariuri.

Aceasta casa de pariuri online ofera promotii periodice de exceptie atat clientilor noi cat si celor existenti. Alege siguranta si excelenta oferita de Doxxbet!

Doxxbet este in topul caselor de pariuri online in ceeace priveste tranzactiile, oferind clientilor cele mai sigure si promte tranzatii, atat la depuneri cat si la retrageri. Deasemenea in cazul in care apare o problema Doxxbet vine in ajutorul clientului cu un serviciu de suport de cinci stele, solutionand problemele clientilor in cel mai scurt timp.

Site – Site-ul Doxxbet este una de calitate, oferind clientilor navigare rapida si simpla. La efectuarea pariurilor talonul de pariu este una simpla, oferind clientului pariuri fara probleme.

Cota, oferta – Oferta de pariu la Doxxbet este una buna, incluzand multe sporturi si evenimente, iar cotele sunt in media pietei de pariuri.

Pentru calitatea serviciilor, pentru numeroase promotii oferite si pentru calitatea tranzactiilor Doxxbet este in topul recomandarilor noastre de case pariuri Romania.

Pentru inregistrare acceseaza banner-ul de mai jos si profita de bonusuri exclusive!

Ladbrokes

In primul rand trebuie sa precizam daca alegi sa joci pariuri la Ladbrokes vei alege cea mai mare si veche casa de pariuri sportive din Marea Britanie, Ladbrokes avand in prezent peste 2000 de agentii clasice. Ladbrokes ofera servicii de calitate: cotele la Ladbrokes sunt peste media pietei, oferta deasemenea este completa, iar la retrageri si depuneri este agentia de pariuri online numarul unu. Tranzactiile la Ladbrokes sunt promte si sigure.

In momentul de fata Ladbrokes ofera un pariu gratis de pana la 10 Euro la prima depunere, dar si multe alte promotii la poker, casino sau jocuri online. Recomandam pe acest bookmaker cu cea mai mare incredere!
Securitate – Ladbrokes utilizeaza un certificat Thawte SSL Web Server pentru a garanta comunicarea securizata catre si de pe site. Siguranta la Ladbrokes este la el acasa.

Cote – Cotele la Ladbrokes sunt foarte bune, Ladbrokes fiind considerat unul dintre cele mai bune case pariuri la acest capitol. Indiferent de sport Ladbrokes de fiecare data ofera cote de top.

Optiuni de pariere – Ladbrokes are o oferta de pariu aproape imbatabila, putem paria pe zeci de sporturi diferite. Aceasta oferta este combinat la Ladbrokes cu foarte multe tipuri de pariuri variate.

Vechime – Ladbrokes nu numai ca este cel mai important case de pariuri din Europa, din Marea Britanie dar este si cea mai veche, oferind pariorilor din intreaga lume servicii de inalta calitate.

Daca mai ai nevoie de cateva informatii despre Ladbrokes citeste – Descriere Ladbrokes – sau Detalii Ladbrokes.

Alege Ladbrokes si vei beneficia de experienta unui case pariuri online renumit si de cele mai sigure plati.

Site – Site-ul Ladbrokes are interfata si in limba Romana si se deosebeste de alte site-uri din acest domeniu cu usurinta si rapiditatea in plasarea pariurilor.

Depozite, retrageri – Depozitele si retragerile nu au fost niciodata mai usoare. La Ladbrokes gasim o gramada de posibilitati atat la depuneri cat si la retrageri. Daca alegi sa joci la Ladbrokes poti sa fii sigur ca banii castigati vor ajunge in buzunarul tau in cel mai scurt timp. La Ladbrokes poti depune si retrage bani din contul de pariuri sportive cu ajutorul unui Card de Debit, banii ajungand in cont in maxim 2 zile.


Case de pariuri online – plusuri si minusuri

Pe aceasta pagina prezentam cititorului trasaturile principale al caselor de pariuri sportive online TOP 3 cu care site-ul nostru este in parteneriat. Aceste trasaturi vor fi grupate in doua categorii: plusuri adica trasaturi pozitive fata de media pietei la pariu sportiv si minusuri adica trasaturi negative. In aceasta prezentare am incercat sa evaluam obiectiv avantajele si dezavantajele celor mai bune case de pariu, analizand serviciile principale precum: oferta de bonus pariuri, payout, valoarea medie al cotelor, plati si depuneri, suport clienti, promotii periodice, live streaming, oferta pariuri, tipuri de pariuri, limite la retrageri si la depuneri, pariuri live.

Trebuie sa precizam ca agentiile de pariu sportive prezentate in lista de mai jos ofera servicii de calitate, bonusuri, plati si alte beneficii si pariorilor din Romania. Vom prezenta doar case de pariu sportiv care ofera si in momentul de fata bonus si clientilor inregistrati din Romania. La pariu sportive online este foarte important sa alegem case de pariu online de calitate care nu numai ca ofera servicii de un standard inalt dar si accepta jucatori din Romania.

Pariu Sportiv TOP 3:

1. Unibet:

– plusuri: site de calitate, cote generoase, oferta de pariuri complet, tipuri de pariu sportive unice si variate la fotbal, tranzactii rapide si sigure, numeroase promotii periodice oferite chiar si in exclusivitate pariorilor din Romania, live streaming de calitate, pariu live de buna calitate, suport pentru clienti de cea mai buna calitate, nu in ultimul rand Unibet ofera un bonus extrem de bun de 100 Ron, fara conditii complicate de eliberare.

– minusuri: atentie Unibet reactioneaza foarte promt la schimbarile pietei, schimband cotele sale des si in proportii importante, meciurile transmise la Unibet TV pot fi vizionate bine doar cu o conexiune la internet de calitate, dureaza cam mult efectuarea unui pariu live, comision de 2,5% la depuneri prin Carduri bancare.

2. Doxxbet:

– plusuri: fara dar si poate Doxxbet este imbatabil la promotii periodice, organizand aproape tot timpul competitii cu premii deosebite pariorilor, Doxxbet ofera un bonus mare de 200 Ron, tranzactiile la doxxbet sunt promte si sigure, un suport pentru clienti de 5 stele cu raspunsuri rapide si concludente, cote mari la turnee de tenis minore, oferta de pariuri bun, Doxxbet nu percepe nici o taxa la retrageri din cont.

– minusuri: retragerile direct prin card inca nu sunt posibile, payout mic, la doxxbet nu putem urmarii meciuri online, comision de 2% la depuneri prin Carduri bancare, oferta de pariu live restrans, tipuri de pariuri putine la fotbal.

3. Bet365:

– plusuri:
bet365 este cea mai completa agentie de pariu online, care exceleaza atat la bonusuri, promotii, servicii cat si la cote sau oferta, fara dar si poate bet365 este alegerea potrivita pentru orice parior, deasemenea tranzactiile sunt promote oferind chiar foarte multe metode atat la depuneri cat si la retrageri iar suportul de 5 stele, in ultimul rand sa uitam de bonus la pariu de 200 ron.

– minusuri: putem spune ca bet365 nu prea are minusuri, totusi la live streaming de o calitate chiar superba din pacate putem urmarii doar Serie A din campionate de top, iar cotele pentru favoritele partidelor nu sunt foarte mari.